Read Time:5 Minute, 36 Second

2015 Teog 1.Donem Ingilizce Online Test

2015 Teog 1 Donem Ingilizce Online Test

1. Rose : – – – – ?
Paula : No, thanks. I’m not hungry.
a) What about listening to music
b) Would you like some cookies
c) Why don’t you have a rest
d) Shall we meet after school

2. Mark: – – – – ?
Jerry: I usually listen to music, go to the
cinema, meet my friends and visit my grandparents.
a) When do you visit your parents
b) Where do you go on your holidays
c) How do you spend your weekends
d) How often do you meet your friends

3. Diana: – – – – ?
Cem : We usually fry or bake it. We sometimes grill it, too.
a) How do you usually cook fish
b) Can you heat the oven for me
c) Do you have a cooker at home
d) What are the ingredients of a pizza

4. Mel : – – – – ?
Joe : We usually have cheese, eggs and orange juice.
a) When do you have breakfast
b) Who prefers having breakfast
c) Where do you have breakfast
d) What do you have for breakfast

5. Thomas: Hey Mike! Let’s go for a walk
tonight?
Mike : Thanks, but – – – – .
a) I am going to join you
b) that is quite impressive
c) I prefer staying at home
d) that really sounds better

6. Carl : We are going to try zorbing with friends this weekend. What about
joining us?
Maggie: – – – – . I’m not really into these kinds of sports.
a) That is fine for me
b) I think it’s ridiculous
c) It’s my favorite activity
d) That may be a good idea

7. My school is far away from our house – – – – .
a) if I hardly ever walk to school
b) after I go to school in the morning
c) so I take the bus to school every day
d) because I like riding my bike to school

8. Amy always gets on well with her classmates. However, – – – – .
a) she sometimes prefers staying alone
b) they have a lot of things in common
c) they share similar likes and dislikes
d) she always counts on her friends

9. VOLLEYBALL TOURNAMENT!
Hi, David
The school is organizing  a volleyball tournament.
– – – – . If you aren’t busy then, please come and watch us.
I hope to see you there.
Tom

a) It starts on Sunday
b) I’d love to come
c) Just call on me
d) Good bye

10.

What are you doing?
I'm fixing my car. There's a problem with its …………. 
a) seat
b) tire
c) chain
d) handlebar

11.

Put the – – – – on the cooker.
a) tea towel
b) mixing bowl
c) rolling pin
d) frying pan

12.
 • Diana loves sci-fi movies but not
romances.
 • Curtis loves thrillers but not comedies.
 • Nina loves comedies but not romances and sci-fi movies.
 • Jeremy loves sci-fi movies and romances but not thrillers.

Yukarıda verilen bilgilere göre doğru seçeneği işaretleyiniz.
a) Nina and Curtis don’t like comedies.
b) Jeremy loves thrillers but not romances.
c) Curtis loves thrillers but Jeremy doesn’t.
d) Diana loves romances but not sci-fi movies.

13.

We – – – – before we add the other ingredients
a) bake it for thirty minutes
b) let it cool for ten minutes
c) pour the mixture into a pan
d) mix the eggs and sugar in a bow

14. After we pour the mixture into a pan, we – – – – .
a) put it into the oven
b) mix all the ingredients
c) add some baking powder
d) take it out after 10 minutes

15.

Amy refuses the invitation because – – – – 
a) she will go to another party
b) she has nothing better to do
c) she is going to meet her friends
d) she goes to the gym at the weekends

16.

Who accepts the invitation?
a) Jenny
b) Angela
c) Sarah
d) Amy

17.

Sarah isn’t going to attend the party because – – – – .
a) she is always very honest
b) she is busy at the weekend
c) she really dislikes barbecues
d) she feels quite good at home

18. Emily likes reading a book or a magazine at home in her free time. Classical music is her favorite type of music. She thinks it is very impressive. However, she can’t stand rock music.

Tom is good at playing soccer. He often watches comedy movies at home. He really enjoys hanging out with friends. He usually meets them on Sundays.

Jane’s favorite activity is to go to a shopping mall. She likes watching fashion shows. She never buys casual clothes. She thinks they are not trendy.

Emily – – – – .
a) usually goes to a rock concert
b) really likes classical music
c) never reads book at home
d) thinks rock is very trendy

19. Emily likes reading a book or a magazine at home in her free time. Classical music is her favorite type of music. She thinks it is very impressive. However, she can’t stand rock music.

Tom is good at playing soccer. He often watches comedy movies at home. He really enjoys hanging out with friends. He usually meets them on Sundays.

Jane’s favorite activity is to go to a shopping mall. She likes watching fashion shows. She never buys casual clothes. She thinks they are not trendy.

Tom – – – – .
a) never plays soccer with his friends
b) thinks casual clothes are impressive
c) hardly ever watches a comedy movie
d) spends time with his friends on Sundays

20. Emily likes reading a book or a magazine at home in her free time. Classical music is her favorite type of music. She thinks it is very impressive. However, she can’t stand rock music.

Tom is good at playing soccer. He often watches comedy movies at home. He really enjoys hanging out with friends. He usually meets them on Sundays.

Jane’s favorite activity is to go to a shopping mall. She likes watching fashion shows. She never buys casual clothes. She thinks they are not trendy.

Jane – – – – .
a) doesn’t prefer wearing casual clothes
b) never wants to go to a shopping mall
c) can’t stand watching fashion shows
d) reads magazines in her free time

———-Schlüssel———-

1. (b) 
2. (c) 
3. (a) 
4. (d) 
5. (c) 
6. (b) 
7. (c) 
8. (a) 
9. (a) 
10. (b) 
11. (d) 
12. (c) 
13. (d) 
14. (a) 
15. (d) 
16. (a) 
17. (c) 
18. (b) 
19. (d) 
20. (a) 

About Post Author

Erdem OVAT

1985-1988 Dörtler Köyü İlköğretim Okulu 1988- 1993 Sakıp Sabancı İlköğretim Okulu 1993-1996 Orhan Çobanoğlu Lisesi 1997-2000 Almanya'da Turist 2001-2002 Vatani Görev Isparta Muş'ta yaptım 2002-2004 Açiköğretim Lisesinden Üstün Başarı 2005-2010 Hacettepe Üniversitesi Alman Dili Öğretmenliğinde Mezun Oldum 2010-2011 Halk Eğitim Merkezinde Almanca Öğretmenliğine Başladım 2011-2013 Çeşitli Özel Dersane ve Okullarda çalıştım 2013- .... Milli Eğitimde Almanca Öğretmeni olarak çalışmaya devam ediyorum
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Bir cevap yazın