Aof

2012-2013 Ingilizce 2 2 Yariyil 2 Oturum Online Test

Okuma Süresi:4 Dakika, 50 Saniye

2012-2013 Ingilizce 2 2 Yariyil 2 Oturum Online Test

2012-2013 İngilizce 2 2.Yarıyıl 2.Oturum Online Test

1. My brothers play golf every weekend so sometimes I play with ………… .
Which of the following completes the sentence above?
Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki cümleyi doğru şekilde tamamlar?

a) us
b) them
c) me
d) him
e) you

2. ………… you play the piano?
Which of the following completes the sentence above?
Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki cümleyi doğru şekilde tamamlar?

a) Like
b) Enjoy
c) Can
d) Prefer
e) Hate

3. A: How ………… I help?
B: I’d like to go to the nearest supermarket.
Which of the following completes the dialogue above?
Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki konuşmayı doğru şekilde tamamlar?

a) could
b) can
c) do
d) will
e) would

4. Mom ………… born in New York but she lived there for most of her life.
Which of the following completes the sentence above?
Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki cümleyi doğru şekilde tamamlar?

a) wasn’t
b) didn’t
c) doesn’t
d) isn’t
e) hasn’t

5. Ayşe: ………… a bookstore in the city center? John: No, there isn’t.
Which of the following completes the dialogue above?
Aşağıdakilerden    hangisi    yukarıdaki konuşmayı doğru şekilde tamamlar?
a) Is it
b) Is there
c) Is this
d) Is that
e) Is here

6. A: Do your brothers have a good diet?
B: Yes, they do. They ………… eat  healthy  food.
Which of the following completes the dialogue above?
Aşağıdakilerden    hangisi    yukarıdaki konuşmayı doğru şekilde tamamlar?

a) generally
b) once in a while
c) not very often
d) extremely
e) once a year

7. I love fish so I really want to go to the new
………… .
Which of the following completes the sentence above?
Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki cümleyi doğru şekilde tamamlar?

a) stadium
b) bus station
c) theater
d) aquarium
e) museum

8. The Internet café is ………… the bank and the shoe store.
Which of the following completes the sentence above?
Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki cümleyi doğru şekilde tamamlar?

a) across
b) on
c) outside
d) between
e) around

9. The second month of the year is ………… .
Which of the following completes the sentence above?
Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki cümleyi doğru şekilde tamamlar?

a) January
b) October
c) February
d) July
e) March

10. ………… long does it take to get to college?
Which of the following completes the sentence above?
Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki cümleyi doğru şekilde tamamlar?

a) Where
b) Do
c) What
d) How
e) When

11. Alex would like to do ………… but he doesn’t have a camera.
Which of the following completes the sentence above?
Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki cümleyi doğru şekilde tamamlar?

a) carpentry
b) meditation
c) crafts
d) knitting
e) photography

12. My grandparents got married in ………… . (1958).
Which of the following completes the sentence above?
Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki cümleyi doğru şekilde tamamlar?

a) nineteen and fifty-eight
b) nineteen fifty-eight
c) nineteen five eight
d) nineteen fifty eight
e) nineteen and five eight

13. I’d like ………… a dance class.
Which of the following completes the sentence above?
Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki cümleyi doğru şekilde tamamlar?

a) to join
b) joining
c) to joining
d) join
e) in joining

14. We’re learning about life in the eighteenth century in ………… .
Which of the following completes the sentence above?
Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki cümleyi doğru şekilde tamamlar?

a) biology
b) algebra
c) geography
d) history
e) computer studies

15. Students ………… a cap and gown on their graduation day.
Which of the following completes the sentence above?
Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki cümleyi doğru şekilde tamamlar?

a) wear
b) eat
c) put up
d) shout
e) get

16. Joanna    ………… meat because she’s    a vegetarian.
Which of the following completes the sentence above?
Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki cümleyi doğru şekilde tamamlar?

a) not eating
b) eats
c) is eating
d) eat
e) doesn’t eat

17. ………… celebrate his birthday because he doesn’t like parties.
Which of the following completes the sentence above?
Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki cümleyi doğru şekilde tamamlar?

a) Isn’t Paul going to
b) Paul is going to
c) Paul’s not going to
d) Is Paul going to
e) Is Paul not going to

18. A: Are you students in this school? B: …………
Which of the following completes the dialogue above?
Aşağıdakilerden    hangisi    yukarıdaki konuşmayı doğru şekilde tamamlar?

a) No, I’m not.
b) No, he’s not.
c) No, you’re not.
d) No, they’re not.
e) No, we’re not.

19. The bride and groom are celebrating their
………… in a small hotel in the city center.
Which of the following completes the sentence above?
Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki cümleyi doğru şekilde tamamlar?

a) birthday
b) Valentine’s day
c) wedding day
d) graduation day
e) school day

20. A: Where ………… your friends study? 
B: They study in Boston.
Which of the following completes the dialogue above?
Aşağıdakilerden    hangisi    yukarıdaki konuşmayı doğru şekilde tamamlar?

a) does
b) aren’t
c) are
d) don’t
e) do

———-Anahtar———-

1. (b) 
2. (c) 
3. (b) 
4. (a) 
5. (b) 
6. (a) 
7. (d) 
8. (d) 
9. (c) 
10. (d) 
11. (e) 
12. (b) 
13. (a) 
14. (d) 
15. (a) 
16. (e) 
17. (c) 
18. (e) 
19. (c) 
20. (e) 

Yazar Hakkında

Erdem OVAT

1985-1988 Dörtler Köyü İlköğretim Okulu 1988- 1993 Sakıp Sabancı İlköğretim Okulu 1993-1996 Orhan Çobanoğlu Lisesi 1997-2000 Almanya'da Turist 2001-2002 Vatani Görev Isparta Muş'ta yaptım 2002-2004 Açiköğretim Lisesinden Üstün Başarı 2005-2010 Hacettepe Üniversitesi Alman Dili Öğretmenliğinde Mezun Oldum 2010-2011 Halk Eğitim Merkezinde Almanca Öğretmenliğine Başladım 2011-2013 Çeşitli Özel Dersane ve Okullarda çalıştım 2013- .... Milli Eğitimde Almanca Öğretmeni olarak çalışmaya devam ediyorum
administrator
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
%d blogcu bunu beğendi: