English

Elementary Test 11

Okuma Süresi:6 Dakika, 50 Saniye

Elementary Test 11

Elementary Test 11

 

Elementary Test 11

– Present Continuous

– Possessive pronouns (mine, yours, hers)

– Linking words (although, but)

– Prepositions

1. We _____ watching a good documentary _____ BBC World now.

A) are / in B) am / on C) are / on D) is / in

 

2. I always _____ _____ credit card.

A) pay / by B) am paying / with

C) ’m paying / by D) pay / with

 

3. _____ you _____ a girl _____ fair hair?

A) Do / knowing / of B) Does / know / of

C) Do / know / with D) Are / knowing / with

 

4. _____ she got a dress _____ white?

A) Does / in B) Has / on C) Have / in D) Has / in

 

5. _____ is reading a letter _____ bed now.

A) She / in B) I / in C) You / on D) He / at

 

6. A: What _____ you _____?

B: I’m a lecturer.

A) do / do B) are / do C) is / do D) do / doing

 

7. A: What _____ she ____ now?

B: I don’t know.

A) does / do B) do / do C) is / doing D) is / do

 

8. A: _____ are we _____?

B: To the class.

A) When / going B) Where / go

C) When / go D) Where / going

 

9. A: Oh no! It _____. We can’t go out.

B: It always _____ here in March.

A) is snowing / snows B) snows / ’s snowing

C) ’s snow / snows D) snows / snows

 

10. I _____. Because it’s my happiest day today.

A) jumping B) jump C) ’m jumping D) jumped

 

11. Benedit and Nina are _____ only salads.

Because vegetarians don’t _____ meat.

A) eat / eat B) eating / eating

C) eat / eating D) eating / eat

 

 

 

12. Sorry, I _____ understand you. I _____ speak Russian.

A) do / don’t B) do / do

C) don’t / don’t D) am / am

 

13. A: Why _____ we _____ to a park?

B: A good idea!

A) do / go B) don’t / go

C) aren’t / going D) are / going

 

14. What _____ you _____ to know?

A) do / want B) are / wanting

C) do / wanting D) are / want

 

15. A: _____ she _____ a problem now?

B: No. She _____ _____ how to solve.

A) Is / solve / doesn’t / know

B) Does / solve / isn’t / knowing

C) Is / solving / doesn’t / know

D) Does / solving / doesn’t / know

 

16. Can you translate this letter _____ English _____ Chinese _____ me?

A) from / into / for B) into / from / for

C) from / in / her D) for / from / in

 

17. We watched the program called Hard Talk _____ CNN. Because we

are interested _____ politics.

A) in / to B) on / from C) on / in D) off / of

 

18. _____ child _____ playing in _____ yard.

A) Who’s / is / our B) Whose / is / our

C) Whose / is / ours D) Whose / are / our

 

19. A: _____ are you doing under the trees?

B: I’m _____ my keys.

A) What / looking off B) Whom / looking in

C) When / looking up D) What / looking for

 

20. _____ hair is blonder than _____.

A) Her / yours B) Hers / yours

C) Her / your D) Hers / your

 

21. _____ is hiding behind _____ car?

A) Whose / my B) Who’s / mine

C) Who / my D) Whose / mine

 

22. I am _____ English.

A) study B) to study C) studying D) studied

 

 

 

 

23. She’s _____ jeans.

A) wearing B) wear C) to wear D) wore

 

24. I am _____ tennis this afternoon.

A) play B) playing C) to play D) played

 

25. We are not _____ outside.

A) go B) went C) going D) to go

 

26. Where are you _____?

A) go B) going C) to go D) went

 

27. “Are you ____ a good time?”

“Yes, we ____.”

A) having / are B) have / is

C) having / do D) have / aren’t

 

28. I _____ from Switzerland.

A) come B) coming C) to come D) came

 

29. Is my English _____ better.

A) gets B) get C) getting D) to get

 

30. Jane’s _____ her friend tonight.

A) sees B) seeing C) see D) saw

 

31. He _____ as a clerk in a bank.

A) working B) work C) works D) to work

 

32. “Why are you _____ a suit?” “You usually wear jeans.”

A) wears B) wore C) wear D) wearing

 

33. I read _____ bed.

A) at B) in C) to D) under

 

34. We’ve got this jumper _____ red

A) in B) to C) with D) at

 

35. He’s talking _____ Mandy.

A) with B) to C) at D) for

 

36. There’s a girl _____ fair hair.

A) with B) on C) at D) out

 

37. I’m looking _____ jumper.

A) at B) for C) on D) in

 

38. I always pay _____ credit card.

A) in B) on C) at D) by

 

39. He’s _____ down.

A) sit B) sitting C) sits D) sat

40. It is _____ .

A) rains B) to rain C) raining D) rained

 

41. I’m _____ gum.

A) chew B) chewing C) chews D) chewed

 

42. I _____ a shower every morning.

A) am having B) have C) having D) had

 

43. I like _____ house.

A) your B) you C) yours D) your

 

44. _____ house is smaller than _____ .

A) Ours / theirs B) Our / their

C) Ours / their D) Our / theirs

 

45. _____ children are older than _____.

A) My / her B) Mine / hers C) My / hers D) Mine / her

 

46. _____ talking to _____ sister?

A) Whose / yours B) Who’s / your

C) Whose / your D) Who’s / yours

 

47. This book isn’t _____. Is it _____?

A) my / yours B) mine / your

C) my / your D) mine / yours

 

48. “_____ dictionary is this?” “It’s _____.”

A) Whose / him B) Who’s / his

C) Whose / his D) Who’s / him

 

49. “_____ going to the party tonight?”

“I am not.”

A) Whose B) Which C) Who’s D) Where

 

50. And _____ garden is bigger than _____.

A) their / ours B) theirs / ours

C) their / our D) theirs / ours

 

51. _____ dog is running round _____ garden.

A) Whose / ours B) Who’s/our

C) Whose / our D) Who’s / ours

 

52. I _____ tennis this afternoon.

A) ’m playing B) play C) playing D) plays

 

53. We _____ pizza for dinner tonight.

A) having B) have C) are having D) had

 

54. _____ boots are these?

A) Whose B) Which C) What D) Whose

 

 

55. _____ do you do after school today?

A) Which B) Why C) What D) Where

 

56. Where _____ you going tonight.

A) do B)is C) does D) are

 

57. She _____ tennis every day.

A) play B) playing C) plays D) to play

 

58. My daughter _____ French and German.

A) speaks B) ’s speaking C) speak D) to speak

 

 

59. Sally _____ a breakfast at the moment.

A) has B) having C) is having D) had

 

60. I’m not _____ to buy you lunch, today.

A) go B) going C) goes D) to go

 

61. How many languages do you _____?

A) speaking B) speaks C) spoke D) speak

 

ELEMENTARY Test: 11

1-C 2-A 3-C 4-D 5-A 6-A 7-C 8-D 9-A 10-C 11-D 12-C 13-B 14-A 15-C 16-A 17-C 18-B 19-D 20-A 21-C 22-C 23-A 24-B 25-C 26-B 27-A 28-A 29-C 30-B 31-C 32-D 33-B 34-A 35-B 36-A 37-B 38-D 39-B 40-C 41-B 42-B 43-A 44-D 45-C 46-B 47-D 48-C 49-C 50-A 51-C 52-A 53-C 54-D 55-C 56-D 57-C 58-A 59-C 60-B 61-D

Yazar Hakkında

Erdem OVAT

1985-1988 Dörtler Köyü İlköğretim Okulu 1988- 1993 Sakıp Sabancı İlköğretim Okulu 1993-1996 Orhan Çobanoğlu Lisesi 1997-2000 Almanya'da Turist 2001-2002 Vatani Görev Isparta Muş'ta yaptım 2002-2004 Açiköğretim Lisesinden Üstün Başarı 2005-2010 Hacettepe Üniversitesi Alman Dili Öğretmenliğinde Mezun Oldum 2010-2011 Halk Eğitim Merkezinde Almanca Öğretmenliğine Başladım 2011-2013 Çeşitli Özel Dersane ve Okullarda çalıştım 2013- .... Milli Eğitimde Almanca Öğretmeni olarak çalışmaya devam ediyorum
administrator
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
%d blogcu bunu beğendi: