English

Elementary Test 12

Okuma Süresi:6 Dakika, 27 Saniye

Elementary Test 12

Elementary Test 12

 

Elementary Test 12

– Going to – Wh questions

– Infinitive of purpose

– Making suggestions – Prepositions

1. She _____ to be a ballet dancer when she _____ up.

A) go / grow B) going / grows

C) goes / grows D)’s going / grows

 

2. We _____ to stay in a villa in France this summer.

A) going B) ‘re going C) to go D) go

 

3. I _____ Peter tonight.

A) ‘m seeing B) see C) seeing D) to see

 

4. I’m going _____ Peter tonight.

A) see B) seeing C) to see D) saw

 

5. Careful! The glass is _____ fall.

A) going B) going to C) goes to D) go to

 

6. We _____ to Paris this weekend.

A) going B) go C) ‘re going D) to go

 

7. Tom and Tim _____ for lunch tomorrow.

A) to come B) coming C) came D) are coming

 

8. I’m saving my money _____ a CD player.

A) buying B) to buy C) buy D) bought

 

9. We’re going to Paris _____ a holiday.

A) to have B) have C) having D) had

 

10. I’m going to Florida _____ a year’s time.

A) at B) on C) in D) by

 

11. He’s interested _____ flying.

A) at B) in C) on D) with

 

12. She’s good _____ singing.

A) on B) at C) in D) with

 

13. She was afraid _____ cars.

A) at B) with C) in D) of

 

14. What’s the weather _____ today?

A) like B) with C) in D) about

 

15. What’s _____ TV tonight?

A) in B) at C) on D) by

 

 

16. There’s a film _____ channel 4.

A) at B) in C) by D) on

 

17. What’s _____ the cinema?

A) on B) at C) on at D) at on

 

18. They _____ both _____ to become TV stars.

A) are / go B) are / going to

C) is / going D) are / going

 

19. What’s she going _____ ?

A) do B) doing C) to do D) did

 

20. She’s going _____ home.

A) to walk B) walking C) walk D) to walking

 

21. She wants _____ in Paris and Moscow.

A) dancing B) dance C) is dancing D) to dance

 

22. They _____ going _____ a car this year.

A) aren’t / get B) aren’t / getting

C) aren’t / to get D) aren’t / got

23. _____ he play tennis last Sunday?

A) Did B) Does C) Do D) Are

 

24. _____ he playing tennis now?

A) Are B) Does C) Is D) Did

 

25. _____ you wash it yesterday ?

A) Do B) Does C) Did D) Are

 

26. I _____ going to wash it tonight.

A) do B) am C) are D) do

 

27. We _____ having dinner at the moment.

A) do B) is C) are D) did

 

28. _____ you have a dinner at this time every evening?

A) Did B) Do C) Does D) Are

 

29. What _____ your parents going to do when they retire?

A) is B) do C) are D) did

 

30. When _____ your parents first meet?

A) did B) does C) do D) are

 

31. What time _____ Maria usually arrive at school?

A) does B) is C) do D) did

 

 

32. Look _____ that picture. Isn’t it beautiful?

A) on B) at C) in D) by

 

33. What have we got _____ dinner?

A) at B) of C) for D) from

 

34. Our hotel is fifty meters _____ the sea.

A) of B) in C) than D) from

 

35. What is the longest river _____ the world?

A) at B) on C) in D) at

 

36. France is bigger ____ England.

A) from B) on C) like D) than

 

37. I’m looking _____ Jane. Do you know where she is?

A) about B) for C) at D) in

 

38. Can you buy me a bottle _____ lemonade _____ the shop?

A) of / at B) at / of C) from / at D) from / of

 

39. Maria is _____ her sister in many ways.

They’re both beautiful and intelligent.

A) from B) like C) of D) about

 

40. What did you do _____ the weekend?

A) of B) in C) at D) for

 

41. _____ Saturday night we went to a party.

A) In B) On C) At D) For

 

42. I _____ going out, because it _____ going to rain.

A) ‘m not / is B) amn’t / is B) isn’t / am D) aren’t / is

 

43. _____ you going _____ wash your car this afternoon?

A) Are / too B) Are / to C) ‘re / to D) Am / to

 

44. She _____ going to the post office _____ some stamps.

A) is / to buy B) is / for buying

C) ‘s / for to buy D) * / buy

 

45. I’m _____ home early next week.

A) go B) going for going

C) going D) going to

 

 

 

46. What _____ the weather _____ in Las Vegas the day before yesterday.

A) were / like B) was/as

C) is / like D) was/like

47. A : _____ is the weather like _____ ?

B : _____ is sunny & warm. But yesterday _____ cold.

A) What / today / it / was

B) How / today / it / was

C) What / it / today / *

D) How / it / today / was

 

48. A : What _____ we _____ ?

B : _____ go swimming.

A) will / do / Let me B) shall / do / Let’s

C) would / do / Let her D) shall / do / Let me

 

49. A: What is the weather _____ like tomorrow?

B: Sunny. _____ we go on picnic?

A) going to / Shall B) going to be / Will

C) going to be / Are D) going to be / Shall

 

50. A : _____ are you going to eat?

B : Pizza.

A : _____ ’re you going to eat?

B : In the cafeteria.

A) Where / What B) What / Where

C) What / When D) Who / Whom

 

51. A : _____ is Jim going to get married?

B : Next month.

A : _____ is he going to marry?

B : His colleague.

A) What time / Who B) Who / Where

C) When / Whom D) Where / *

 

52. A: _____ are you going to the chemist’s?

B: I’m going to the chemist’s _____ some medicine.

A) Why / too buy B) Why / to buy

C) When / two buy D) Where / buy

 

53. A: _____ is Pittsburg _____ Ohio?

B: About 500 kilometers.

A) How long / from B) How far / from

C) How big / off D) How small / since

 

 

 

 

 

 

54. German is _____ English in some ways, but it is more difficult _____

English.

A) like / then B) as / that C) like / than D) like / like

 

55. Nicola’s _____ to Liverpool _____ his grandparents.

A) coming / visit B) to come/visit

C) going to come / to visit D) coming / to visit

 

ELEMENTARY Test: 12

1-D 2-B 3-A 4-C 5-B 6-C 7-D 8-B 9-A 10-C 11-B 12-B 13-D 14-A 15-C 16-D 17-C 18-D 19-C 20-A 21-D 22-C 23-A 24-C 25-C 26-B 27-C 28-B 29-C 30-A 31-A 32-B 33-C 34-D 35-C 36-D 37-B 38-A 39-B 40-C 41-B 42-A 43-B 44-A 45-B 46-D 47-A 48-B 49-D 50-B 51-C 52-B 53-B 54-C 55-D

Yazar Hakkında

Erdem OVAT

1985-1988 Dörtler Köyü İlköğretim Okulu 1988- 1993 Sakıp Sabancı İlköğretim Okulu 1993-1996 Orhan Çobanoğlu Lisesi 1997-2000 Almanya'da Turist 2001-2002 Vatani Görev Isparta Muş'ta yaptım 2002-2004 Açiköğretim Lisesinden Üstün Başarı 2005-2010 Hacettepe Üniversitesi Alman Dili Öğretmenliğinde Mezun Oldum 2010-2011 Halk Eğitim Merkezinde Almanca Öğretmenliğine Başladım 2011-2013 Çeşitli Özel Dersane ve Okullarda çalıştım 2013- .... Milli Eğitimde Almanca Öğretmeni olarak çalışmaya devam ediyorum
administrator
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
%d blogcu bunu beğendi: