Ucretsiz Egitim Sitesi Elementary Test 7 - Eegitimim
English

Elementary Test 7

Okuma Süresi:7 Dakika, 21 Saniye

Elementary Test 7

Elementary Test 7

 

Elementary Test 7

– Past Simple

– Regular verbs, irregular verbs

– Time expressions

1. He _____ some new shoes last month.

A) bought B) buying C) buy D) buys

 

2. Where _____ you _____ on holiday last year?

A) did / went B) go / did C) did / go D) do / go

 

3. A: _____ you _____ Jane last month?

B: No, I _____ .

A) * / saw / didn’t B) Did / see / didn’t

C) Did / saw / didn’t D) Did / see / did

 

4. A: _____ did she _____ a job?

B: In the car factory.

A) When / get B) Where / got

C) Who / get D) Where / get

 

5. Max didn’t _____ yesterday afternoon; he _____ at home.

A) go out / stayed B) go out / stay

C) went out / stayed D) went out / stay

 

6. Geoffrey _____ French before, but he _____ at university now.

A) study didn’t / studies B) didn’t study / study

C) did not study / studies D) didn’t studied / studies

 

7. A: _____ did they have _____ lunch?

B: Soup & fish.

A) What / on B) What / for

C) Where / in D) Who / for

 

8. A: Where _____ you last week?

B: I _____ in Alabama.

A) were / were B) was / is C) were / was D) was / were

 

9. I usually _____ for 6 hours a day, but I _____ for 8 hours yesterday.

A) work / worked B) works / worked

C) worked / worked D) work / work

 

10. Rosemary often _____ to work by bus, but she _____ to work by taxi

yesterday.

A) got / get B) gets / got C) get / got D) got / got

11. Bonny and Nick _____ tennis last weekend, but they rarely _____

tennis.

A) played / play B) play / play

C) play / plays D) play / played

 

12. It _____ a lot in winter here, but it _____ last year.

A) snows / rains B) snowed / rained

C) snow / rain D) snows / rained

 

13. Last year it _____ for three months, but it _____ just for two weeks.

A) snows / rains B) snowed / rained

C) snowing / raining D) snow / raining

 

14. A: _____ it snow a little in winter in Holland?

B: Yes, it _____ . But last winter it _____ snow at all.

A) Do / do / didn’t B) Does / do / doesn’t

C) Does / does / didn’t D) Do / does / don’t

 

15. A: _____ you usually work for 8 hours a day?

B: Yes, I _____ . But last week I _____ for 8 hours a day.

A) Do / do / didn’t work

B) Do / did / didn’t worked

C) Did / did / don’t work

D) Do / did / don’t work

 

16. A: _____ Alex _____ you yesterday evening?

B: No, he _____ .

A) Did / helped / didn’t B) Did / helped / did

C) Did / help / did D) Did / help / didn’t

17. It _____ Jack’s birthday two days ago.

A) was B) were C) is D) are

 

18. A: Who _____ you eat with?

B: Well, I _____ dinner with friends.

A) did / eat B) did / eats C) did / ate D) did / eaten

 

19. Ann usually _____ to work, but yesterday she_____ .

A) drive / walks B) drives / walked

C) drove / walked D) drive / walk

 

20. It usually _____ a lot in winter but last year it _____ .

A) rains / snowed B) rains / snows

C) rain / snowed D) rain /snow

21. Ann and Max usually _____ sailing at weekends, but last weekend

they _____ tennis.

A) goes / played B) go / played

C) went / play D) went / played

 

22. My family left London and moved _____ a small village.

A) to B) in C) at D) for

 

23. People all _____ the world speak English.

A) of B) for C) over D) from

 

24. What do you know _____ George Washington?

A) with B) about C) for D) off

 

25. Now she _____ alone, but when she was a child she _____ with her

mother and sisters.

A) live / lived B) lives / lived

C) lived / lives D) live / lived

 

26. Where _____ she live now ?

A) did B) do C) does D) is

 

27. She _____ learn to read until she was 86.

A) didn’t B) doesn’t C) isn’t D) don’t

 

28. Where _____ she live in 1950?

A) does B) is C) did D) do

 

29. She _____ work when she was 8.

A) started B) starts C) start D) starting

 

30. “_____ you like the film?”

“No, I _____ .”

A) Are / am not B) Did / didn’t

C) Do / didn’t D) Are / didn’t

 

31. She thinks _____ her past life.

A) off B) for C) about D) with

 

32. He was tired _____ politics.

A) of B) at C) from D) with

 

33. She died _____ a car crash.

A) at B) for C) in D) on

 

34. People were afraid _____ her.

A) from B) of C) at D) on

 

35. I _____ in Paris when I was six.

A) lived B) live C) living D) lives

 

36. We _____ move to London.

A) did B) didn’t C) aren’t D) isn’t

 

37. “When _____ you have your last holiday?”

“Last August.”

A) do B) are C) did D) is

 

38. He _____ the school in 1994.

A) left B) leaved C) leave D) leaves

 

39. He _____ his wife, Maria, in 1998.

A) met B) meted C) meet D) meets

40. In my bedroom there’s a bed _____ a wardrobe.

A) but B) so C) and D) also

 

41. Millions of people _____ to London for her Funeral when he died.

A) come B) coming C) came D) comes

 

42. Peter stayed _____ his grandmother _____ Christmas.

A) at / in B) to / in C) on / at D) with/at

 

43. We arrived _____ the airport _____ New York _____ 5:45 am.

A) at / in / at B) to / in / at

C) on / at / at D) at / at / in

 

44. Speak _____ me in English. It’s good practice _____ us.

A) to / with B) of / of C) to / for D) with / on

 

45. There’s a postman _____ a letter _____ you.

A) with / for B) with / to C) at / to D) at / at

 

46. I often think _____ the day we met.

A) off B) on C) about D) for

 

47. Tuncay Atakan is an English teacher. He _____ English.

A) teaching B) like C) teaches D) study

 

48. ‘Was there anyone at the office yesterday?’

‘ No, ______.’

A) they weren’t B) there isn’t

C) there wasn’t D) they didn’t

 

49. ‘Did she go to the cinema last night?’

‘No, she ______.’

A) did B) wasn’t C) can’t D) didn’t

 

50. ‘_____ they come by train?’

‘No, they came by plane.’

A) Do B) Does C) Were D) Did

 

51. I came to live here three years _____ .

A) ago B) before C) last D) always

 

52. _____ month I went to Paris.

A) This B) That C) Last D) Next

 

53. In my family we _____ dinner at seven o’clock.

A) take B) do C) go D) have

 

54. There’s a bank _____ the bookshop.

A) between B) on C) opposite D) straight ahead

 

55. I usually take the car because I don’t like _____ .

A) working B) running C) going D) walking

 

56. We _____ in a hotel in Frankfurt.

A) stayed B) was C) spent D) had

 

57. ‘Where can I buy some medicine?’

‘At the _____ in Cook Street.’

A) chemist’s B) bank C) market D) baker’s

 

58. ‘______ ?’

‘He’s very nice.’

A) What does he look like?

B) What’s he like?

C) How is he?

D) How does he look?

 

ELEMENTARY Test: 7

1-A 2-C 3-B 4-D 5-A 6-C 7-B 8-C 9-A 10-B 11-A 12-D 13-B 14-C 15-A 16-D 17-A 18-C 19-B 20-A 21-B 22-A

23-C 24-B 25-B 26-C 27-A 28-C 29-A 30-B 31-C 32-A 33-C 34-B 35-A 36-B 37-C 38-A 39-A 40-C 41-C 42-D

43-A 44-C 45-A 46-C 47-C 48-C 49-D 50-D 51-A 52-C 53-D 54-C 55-D 56-A 57-A 58-B

Yazar Hakkında

Erdem OVAT

1985-1988 Dörtler Köyü İlköğretim Okulu 1988- 1993 Sakıp Sabancı İlköğretim Okulu 1993-1996 Orhan Çobanoğlu Lisesi 1997-2000 Almanya'da Turist 2001-2002 Vatani Görev Isparta Muş'ta yaptım 2002-2004 Açiköğretim Lisesinden Üstün Başarı 2005-2010 Hacettepe Üniversitesi Alman Dili Öğretmenliğinde Mezun Oldum 2010-2011 Halk Eğitim Merkezinde Almanca Öğretmenliğine Başladım 2011-2013 Çeşitli Özel Dersane ve Okullarda çalıştım 2013- .... Milli Eğitimde Almanca Öğretmeni olarak çalışmaya devam ediyorum
administrator
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
%d blogcu bunu beğendi: